0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το απόλυτο beater , από την Parnis στα 43χιλ. To κοπανάς παντού χωρίς αναστολές. Και η χρονομετρία στο +1 σταθερά.
Ούζο όταν πιείς....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα και από εμένα. Του έβαλα μπλε NATO και ομόρφυνε αρκετά πιστεύω. Καλή συνέχεια σε όλους.
Μην με κράξετε, εγω σήμερα έχω μια ...αναλαμπή και έχω από ενα ρολοι σε κάθε χέρι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τιμώντας τη συμπλήρωση των 2500 ποστ στο φόρουμ
Να το ορίσουμε! (ημέρα και ώρα για ποστάρισμα!! - νομίζω δεν θα έχει ξαναγίνει και αξίζει τον κόπο !!)
Μάλλον έπρεπε να το φυλάξεις για τα 5000 ποστ και βάλε.Εξαίσιο....
Καταλαβαινεις λοιπον τι υπαρχει στη συλλογη για τις 5000 κτλ....
Πολύ όμορφο ρολόι φίλε, από τα πολύ καλαίσθητα σίτι.(Όσο για τον Λάκο, να ξέρεις ότι και εσύ συνέβαλες στην αγορά του!)
Του πάει πάρα πολύ το μπλέ!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.