0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το πρωί αυτό...Το βράδυ αυτό...Συγνώμη για τις φωτό αλλά κινητό γαρ...
Καλό μήνα!
Καλησπερα και καλο μηνα.!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο σε όλους!!! :)Τις περισσότερες Κυριακές έρχονται αναμνήσεις οπότε αρκετές φορές φοράω το ρολόι του συγχωρεμένου του παππού μου!Uploaded with ImageShack.usφιλικά,Χρήστος
Παράθεση από: ELBETAKIAS στις Σεπτέμβριος 01, 2013, 14:03:47 μμΚαλό μήνα και καλό Φθινόπωρο σε όλους!!! :)Τις περισσότερες Κυριακές έρχονται αναμνήσεις οπότε αρκετές φορές φοράω το ρολόι του συγχωρεμένου του παππού μου!Uploaded with ImageShack.usφιλικά,Χρήστοςcal 26.5 ?
Παράθεση από: constantine στις Σεπτέμβριος 01, 2013, 14:23:00 μμΠαράθεση από: ELBETAKIAS στις Σεπτέμβριος 01, 2013, 14:03:47 μμΚαλό μήνα και καλό Φθινόπωρο σε όλους!!! :)Τις περισσότερες Κυριακές έρχονται αναμνήσεις οπότε αρκετές φορές φοράω το ρολόι του συγχωρεμένου του παππού μου!Uploaded with ImageShack.usφιλικά,Χρήστοςcal 26.5 ?http://www.ebay.com/itm/Vintage-Omega-Seamaster-30-Manuel-Subsidiary-Second-wristwatch-working-goldtone-/370885185368
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.