Heuer_1153 και 60 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εδω ακομα κοντομανικα!! Εγω ακομα το SKA!
Παράθεση από: marios_ch στις Νοέμβριος 22, 2013, 16:52:43 μμΚαι εδω ακομα κοντομανικα!! Εγω ακομα το SKA!Που είναι το "εδώ";Sent from my bed wearing fluffy bunny slippers
Εδώ και λίγες μέρες, το καινούργιο μου απόκτημα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 23, 2013, 12:01:08 μμΕδώ και λίγες μέρες, το καινούργιο μου απόκτημα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με γειές Βαγγελἄρα!!! Να είσαι καλά παλικάρι μου να το χαίρεσαι!! Πάντα τέτοια!!!
Έτοιμη η βινταζιά. Επόμενο σέρβις στα 30 της !!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
γλεντημένο ρολόι!!!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)πόσο χρονών είπαμε πως είναι?
Παράθεση από: thanasisn στις Νοέμβριος 23, 2013, 12:26:53 μμΣτα 26 του πάει, αγορασμένο καινούργιο από μένα το '87.....Ψάχνω να βρω ένα καινούργιο insert να του βάλω αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω μαμίσιο.....ωραίοι και οι δύο!!!και να μη βρει μικρό το κακό...μια χαρά φαίνεται στη φώτο!!!!
Στα 26 του πάει, αγορασμένο καινούργιο από μένα το '87.....Ψάχνω να βρω ένα καινούργιο insert να του βάλω αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω μαμίσιο.....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.