0 μέλη και 45 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 10, 2014, 10:58:19 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 10, 2014, 10:31:35 πμΚαλοριζικη η καινούρια ρολογαρα Βαγγέλη!!!Ξέρω οτι φοράει 7750 με module dupruiz digitaz αλλά είναι αλήθεια οτι αντί για μεταλλικό ρότορα έχει υφασμάτινο που φτιάχνεται με κομματι υφάσματος απο την μπέρτα του batman, εξού και η βελούδινη αθόρυβη λειτουργία?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Xperia T using TapatalkΝίκο καλημέρα!!Έχω πάθει πλάκα με τις γνώσεις σου!! Πραγματικά δεν το ήξερα!!! (εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος να βάλω καφέ λουράκι σε καταδυτικό - σας χαίρομαι, αλλά είμαι πίσω ακόμα στο να τολμώ τέτοιες αλλαγές)Το συγκεκριμένο ρολόι με το συγκεκριμένο δερμάτινο λουρί τα σπάει, Χάρη!Το είδα, το δοκίμασα στη συνάντηση και το ζήλεψα!Πραγματικό vintage που χαίρεσαι να το φοράς.Δοκίμασε και σύ ιμάντα στο σούμο, θα εντυπωσιαστείς από το πόσο ευκολοφόρετοι είναι...
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 10, 2014, 10:31:35 πμΚαλοριζικη η καινούρια ρολογαρα Βαγγέλη!!!Ξέρω οτι φοράει 7750 με module dupruiz digitaz αλλά είναι αλήθεια οτι αντί για μεταλλικό ρότορα έχει υφασμάτινο που φτιάχνεται με κομματι υφάσματος απο την μπέρτα του batman, εξού και η βελούδινη αθόρυβη λειτουργία?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Xperia T using TapatalkΝίκο καλημέρα!!Έχω πάθει πλάκα με τις γνώσεις σου!! Πραγματικά δεν το ήξερα!!! (εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος να βάλω καφέ λουράκι σε καταδυτικό - σας χαίρομαι, αλλά είμαι πίσω ακόμα στο να τολμώ τέτοιες αλλαγές)
Καλοριζικη η καινούρια ρολογαρα Βαγγέλη!!!Ξέρω οτι φοράει 7750 με module dupruiz digitaz αλλά είναι αλήθεια οτι αντί για μεταλλικό ρότορα έχει υφασμάτινο που φτιάχνεται με κομματι υφάσματος απο την μπέρτα του batman, εξού και η βελούδινη αθόρυβη λειτουργία?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Xperia T using Tapatalk
Καλοφορετο Κωστα!Πολυ ομορφες γραμμες!
Καλοριζικο Κωστα ομορφο κομματι!!
καλοφορετο πολυ ωραιο
Φρεσκότατο και ανανεωμένο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: philosopher στις Ιανουάριος 10, 2014, 11:46:52 πμΦρεσκότατο και ανανεωμένο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ολα καλα λοιπον
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ όμορφο Έχεις κάνει ωραίες αγορές τελευταία
@nicolasG, Το doxa μου λείπει, εχω δοκιμάσει συνδιασμους αντικαταθλιπτικών αλλα δεν... Θα σου πω μου λειπει η φάση doxa, ειναι cool, οτι και να παιζει βγαινει μπροστά...Φυσικά το damasko ειναι ρολογάρα, αλλη φιλοσοφία βεβαια.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.