0 μέλη και 91 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 19, 2014, 23:11:44 μμΠάντως εγώ σήμερα φόρεσα....Με γειά σου Χάρη!Και εγώ φόρεσα αυτό, που μου έδωσες εσύ και το λάτρεψα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα είχα τόσο υποτιμήσει τα Fortis τελικά...
Πάντως εγώ σήμερα φόρεσα....
Και εγώ φόρεσα αυτό, που μου έδωσες εσύ και το λάτρεψα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα είχα τόσο υποτιμήσει τα Fortis τελικά...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: marios_ch στις Ιανουάριος 20, 2014, 12:09:34 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφη η φωτό!
Σιγά μην έχεις εσύ... τόσο άτριχο χέρι!
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 20, 2014, 08:49:24 πμΣιγά μην έχεις εσύ... τόσο άτριχο χέρι!αν δεις του _ θα αναθεωρήσεις!!!
Παράθεση από: time_ keeper στις Ιανουάριος 20, 2014, 19:59:38 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 20, 2014, 08:49:24 πμΣιγά μην έχεις εσύ... τόσο άτριχο χέρι!αν δεις του _ θα αναθεωρήσεις!!! είσαι στον όγκο?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.