dinos και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έχω καινούριο κινητό!
Παράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 19, 2014, 15:16:04 μμως συνηθως αλλα σε εξεταστικη mode(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)απο την βαρεμαρα επαιζα με την στεφανη οπως φαίνεται δυσκολες ωρες περναω Πω ρε φίλε ιδέεεεεεαααααααααααααα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)!!!Απέδειξε το Θεώρημα του Fermat (τρεις θετικοί ακέραιοι αριθμοί a, b, και c δεν μπορούν να ικανοποιήσουν την εξίσωση an + bn = cn για κάθε ακέραιο αριθμό n μεγαλύτερο από το δύο) να γίνεις εκατομμυριούχος να πάρεις ρολογάρες!!!(εμένα ένα Ναυτίλο που σου έδωσα την ιδέα...)
ως συνηθως αλλα σε εξεταστικη mode(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)απο την βαρεμαρα επαιζα με την στεφανη οπως φαίνεται δυσκολες ωρες περναω
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: cupra73 στις Ιούνιος 20, 2014, 15:12:01 μμΣτάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΉθελα να χτυπήσω και γω ένα τέτοιο ....Μετράει σωστά?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.