0 μέλη και 76 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα το γράψω και αργότερα όταν δωσω πολλές φωτο, αλλά το συγκεκριμένο ρολόι το θεωρώ το πιο όμορφο ρολόι που έχω!Ήταν μεγάλο όνειρο μου να το αποκτήσω!!Φυσικά μόνο με μεγάλες θυσίες και...παράπλευρες απώλειες αποκτούνται τέτοιοι στόχοι...τουλάχιστον από τους περισσότερους από εμάς
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 23, 2014, 17:22:25 μμΘα το γράψω και αργότερα όταν δωσω πολλές φωτο, αλλά το συγκεκριμένο ρολόι το θεωρώ το πιο όμορφο ρολόι που έχω!Ήταν μεγάλο όνειρο μου να το αποκτήσω!!Φυσικά μόνο με μεγάλες θυσίες και...παράπλευρες απώλειες αποκτούνται τέτοιοι στόχοι...τουλάχιστον από τους περισσότερους από εμάςχαρη τον καφέ περιμενω δεν θελω να σε απαγαγω
Παράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 23, 2014, 17:34:28 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 23, 2014, 17:22:25 μμΘα το γράψω και αργότερα όταν δωσω πολλές φωτο, αλλά το συγκεκριμένο ρολόι το θεωρώ το πιο όμορφο ρολόι που έχω!Ήταν μεγάλο όνειρο μου να το αποκτήσω!!Φυσικά μόνο με μεγάλες θυσίες και...παράπλευρες απώλειες αποκτούνται τέτοιοι στόχοι...τουλάχιστον από τους περισσότερους από εμάςχαρη τον καφέ περιμενω δεν θελω να σε απαγαγω αφού σου έγραψα μέρα, ώρα και τόπο...δεν μπήκες στον κόπο να στείλεις ένα pmΤί να πρωτοδείς; Αν κάνεις λίγο υπομονή μπορεί να δεις και τίποτα ακόμη..
αμα πάτε πριν τη Δευτέρα στείλτε μήνυμα και σε μένα έχει με πμ ο Χάρης το κινητό μου
τελικά ήρθε το καταδυτικό που λέγαμε Γιώργο....(φωτό από κινητό - θα ακολουθήσουν πολλές και καλύτερες προσεχώς)
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 23, 2014, 16:36:29 μμτελικά ήρθε το καταδυτικό που λέγαμε Γιώργο....(φωτό από κινητό - θα ακολουθήσουν πολλές και καλύτερες προσεχώς)ελα βρε θηριο!καλοριζικο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 23, 2014, 17:55:22 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 23, 2014, 16:36:29 μμτελικά ήρθε το καταδυτικό που λέγαμε Γιώργο....(φωτό από κινητό - θα ακολουθήσουν πολλές και καλύτερες προσεχώς)ελα βρε θηριο!καλοριζικο!Ευχαριστώ πάρα πολύ Γιώργο!!...ελπίζω να κατάλαβες τώρα τί σου έλεγα!!
Δε πειράζει θα ξανάέρθω παιδιά πολύ καλή η Θεσσαλονίκη... Απορώ πως είναι όλοι αδύνατοι... Τέτοιους γύρους στην Αθήνα δεν έχουμε ούτε σε μέγεθος ούτε σε γεύση... Χάρη πήγα και στο ντερλικατεσε και Δευτέρα πριν φύγω θα είμαι Διαγώνιο μεσημέρι...
Παράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 23, 2014, 17:51:24 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)αφου το 009 ειναι δωρο,θα ηθελα το citizenακι!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.