ngavoun, trelovet και 65 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο Γιάννη που κανεις διατροφή Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 03, 2014, 11:45:38 πμΜπράβο Γιάννη που κανεις διατροφή Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλή η διατροφή Νίκο αλλα επειδη είμαστε Έλληνες , απο το απόγευμα μονο νοστιμιές ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 03, 2014, 15:06:41 μμένα μάτσο σίδερα...Ενας τονος σιδερα!
ένα μάτσο σίδερα...
Ακόμα στο κούρδισμα...Να φαίνεται και κάνα ελβετικό στο φόρουμ!Δεν περίμενα να κολλήσω έτσι με αυτό το ρολόι.Δε βγαίνει εύκολα από το χέρι.
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 03, 2014, 10:52:26 πμΠαράθεση από: PanosI στις Οκτώβριος 03, 2014, 10:20:40 πμTGIF Κι εσύ σεικο ? Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑρκετά με τις ημέρες στο dial.Για την συνέχεια : Simplicity is the ultimate sophistication by Leonardo da Vinci ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: PanosI στις Οκτώβριος 03, 2014, 10:20:40 πμTGIF Κι εσύ σεικο ? Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
TGIF
Σας ευχαριστω ολους παιδια!!Και μια σημερινη!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 03, 2014, 19:05:37 μμΠολυ καλη!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 03, 2014, 19:11:16 μμΠαράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 03, 2014, 19:05:37 μμΠολυ καλη!thanks!!(εμείς οι στενοχωρεμένοι πρέπει να υποστηριζόμαστε!!)
Παράθεση από: tetos στις Οκτώβριος 03, 2014, 19:07:20 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σιγουρα ο καθε ενας μας εχει κολλησει με ενα και μονο ρολοι ,δε πα ναχουμε αλλα δεκαΟπως εσυ με το Citizen ετσι κι εγω με το sporkαν και ησουνα ψιλοκαψουρης με το spork(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: antonis_ch στις Οκτώβριος 03, 2014, 11:52:07 πμΣας ευχαριστω ολους παιδια!!Και μια σημερινη!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)αυτή είναι φωτογραφία!!χθες το αδίκησες!!Και πάλι καλορίζικο!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.