0 μέλη και 71 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Theminio στις Δεκέμβριος 06, 2011, 20:47:57 μμΠαράθεση από: eisenberg στις Νοέμβριος 30, 2011, 00:28:15 πμΤο θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι πωλητες δεν εχουν ιδεα να ξεχωριζουν αν το λουρι που πουλανε ειναι γνησιο ή οχι.Ειναι πολυ φθηνο για να ναι αυθεντικο,αλλα στα λεφτα που το πηρες δεν εγινε και τιποτα,θα δουμε...Γι'αυτους επειδη γραφει Seiko ειναι γνησιο..Απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω και πολλα κυριως ειναι στη λεπτομερεια και την υφη.Εγω παντα αγοραζω απο Chronograph.com λουρακια.Eis και Mario, εφτασε το flat vented και ειναι original!φωτο!?
Παράθεση από: eisenberg στις Νοέμβριος 30, 2011, 00:28:15 πμΤο θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι πωλητες δεν εχουν ιδεα να ξεχωριζουν αν το λουρι που πουλανε ειναι γνησιο ή οχι.Ειναι πολυ φθηνο για να ναι αυθεντικο,αλλα στα λεφτα που το πηρες δεν εγινε και τιποτα,θα δουμε...Γι'αυτους επειδη γραφει Seiko ειναι γνησιο..Απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω και πολλα κυριως ειναι στη λεπτομερεια και την υφη.Εγω παντα αγοραζω απο Chronograph.com λουρακια.Eis και Mario, εφτασε το flat vented και ειναι original!
Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι πωλητες δεν εχουν ιδεα να ξεχωριζουν αν το λουρι που πουλανε ειναι γνησιο ή οχι.Ειναι πολυ φθηνο για να ναι αυθεντικο,αλλα στα λεφτα που το πηρες δεν εγινε και τιποτα,θα δουμε...Γι'αυτους επειδη γραφει Seiko ειναι γνησιο..Απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω και πολλα κυριως ειναι στη λεπτομερεια και την υφη.Εγω παντα αγοραζω απο Chronograph.com λουρακια.
Uploaded with ImageShack.us
Ωραίο ρολόι damokles...!
george_(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραιο ειναι. Το αλλο καρχαριακι που εχεις ειναι καλυτερο....
Παράθεση από: bost στις Δεκέμβριος 07, 2011, 20:00:31 μμgeorge_(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)To PVD ειναι πολυ ομορφο.ευχαριστω
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 07, 2011, 20:03:26 μμΠαράθεση από: bost στις Δεκέμβριος 07, 2011, 20:00:31 μμgeorge_(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)To PVD ειναι πολυ ομορφο.ευχαριστωκαι είναι PVD!!!όχι κάτι άλλα pvd του.....ου που βγάζουν για μόδα .... μ@μ@το
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.