0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πρώτη βουτιά για το '16, σήμερα......με Spork!
καλησπερα σε ολους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 02, 2016, 15:28:39 μμτο μεσημεριανό μου .... Έχεις και σταράκι? !!!Ωραίος!!!!!
το μεσημεριανό μου ....
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 02, 2016, 15:28:39 μμτο μεσημεριανό μου .... Πωω Καπταιν μπράβο! Μου αρέσει τρελά αυτό το seastar αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το βρω πουθενά σε καλή κατάσταση. Για καινούριο πια ούτε καν βέβαια...
Παράθεση από: GeorgeOnWheels στις Φεβρουάριος 02, 2016, 17:11:14 μμΟκ.... Ο τέλειος συνδυασμός.... Σε ένα λατρεμένο μου ρολόι..... Να το χαρείς όσο δεν πάει
Παράθεση από: Βost στις Φεβρουάριος 02, 2016, 09:01:32 πμ προσωπικά θα πλήρωνα για να ξανά ζήσω το διάστημα 85' - 99΄ .....και μου δίνεις τρελό συνειρμικό πάτημα... Τα θυμάσαι τα Casio Game Watches? subir imagenes gratisΑλέκο είχες τέτοιο ρολόι?
προσωπικά θα πλήρωνα για να ξανά ζήσω το διάστημα 85' - 99΄ .....και μου δίνεις τρελό συνειρμικό πάτημα... Τα θυμάσαι τα Casio Game Watches? subir imagenes gratis
Παράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 02, 2016, 11:16:20 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραίο ρολογάκι Βαγγ Δεν είναι quartz βέβαια, αλλά ωραίο
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 02, 2016, 21:13:14 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 02, 2016, 15:28:39 μμτο μεσημεριανό μου .... Έχεις και σταράκι? !!!Ωραίος!!!!!παιδιά το συγκεκριμένο ρολόι το είχα ... τώρα το φοράει ένας φίλος ... όποτε βρισκόμαστε το φοράω να μου περάσει η(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ...!!!Παράθεση από: Actorius στις Φεβρουάριος 02, 2016, 19:39:51 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 02, 2016, 15:28:39 μμτο μεσημεριανό μου .... Πωω Καπταιν μπράβο! Μου αρέσει τρελά αυτό το seastar αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το βρω πουθενά σε καλή κατάσταση. Για καινούριο πια ούτε καν βέβαια...όντος πολύ δύσκολο να το βρεις ... και είναι ρολογάρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ... ιδικά σε σχέση με το καινούργιο που δεν βλέπεται ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)!!!
Παράθεση από: IronHawk στις Φεβρουάριος 02, 2016, 20:12:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλφίστι Βαγγέλη? Δεν πιστεύω να συλλέγεις και αμάξια όπως τα ρολόγια?
Με φωτογραφία απο χθές..και ρολόι του σήμερα....Poor man's Grand Seiko or Just one of my all time favorites ...G.Morning hosting imagenessubir fotos
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.