0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
......Και το φοραει και σωστα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εστάλη από το Windows Phone μου
Παράθεση από: stavros14 στις Φεβρουάριος 03, 2016, 21:03:14 μμΚαλησπερες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίος...!
Καλησπερες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 02, 2016, 21:21:39 μμΠαράθεση από: IronHawk στις Φεβρουάριος 02, 2016, 20:12:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλφίστι Βαγγέλη? Δεν πιστεύω να συλλέγεις και αμάξια όπως τα ρολόγια? Η Alfa είναι από τα ποιο αγαπημένα μου αυτοκίνητα.Έχουν περάσει αρκετά από την κατοχή μου! Από το 2010 όμως εχω μείνει μόνο με τρία. Εφορία/Τέλη κυκλοφορίας/Τεκμήρια/Ασφάλειες/Συντήρηση... δεν μου επιτρέπουν περισσότερα!
Παράθεση από: IronHawk στις Φεβρουάριος 02, 2016, 20:12:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλφίστι Βαγγέλη? Δεν πιστεύω να συλλέγεις και αμάξια όπως τα ρολόγια?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με φωτογραφία απο χθές..και ρολόι του σήμερα....Poor man's Grand Seiko or Just one of my all time favorites ...G.Morning
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...
Αλλάξαμε πουκάμισο..αλλά όχι και ρολόι subir fotos online
Παράθεση από: Βost στις Φεβρουάριος 04, 2016, 01:11:23 πμΑλλάξαμε πουκάμισο..αλλά όχι και ρολόι subir fotos online(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Βost στις Φεβρουάριος 03, 2016, 09:06:56 πμΜε φωτογραφία απο χθές..και ρολόι του σήμερα....Poor man's Grand Seiko or Just one of my all time favorites ...G.Morning To ρολόι είναι ΜΑΓΙΚΟ!!!!! ΤΕΛΟΣ.
Μ' ένα sumo ξεχνιέμαι! για να παραφράσω και τη διαφημιση! Υπέροχο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.