0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 28, 2017, 14:40:17 μμΈτσι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 28, 2017, 14:40:17 μμΑψογος Καπτεν!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gerogian στις Φεβρουάριος 28, 2017, 09:24:19 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΜου αρέσει
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Φεβρουάριος 28, 2017, 18:14:20 μμΠαράθεση από: gerogian στις Φεβρουάριος 28, 2017, 09:24:19 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μου αρέσει Μου αρέσει,γιατί κάτι μου θυμίζει....
Παράθεση από: gerogian στις Φεβρουάριος 28, 2017, 09:24:19 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μου αρέσει
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Sent from my iPad using Tapatalk
Haters gonna hate (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
....το vintage, μετά την αλλαγή μπαταρίας.free upload
Παράθεση από: eisenberg στις Φεβρουάριος 27, 2017, 12:46:48 μμSent from my iPad using TapatalkΤέλεια φωτό Θοδωρή!!!!
καλησπέρα σας ... και καλή σαρακοστή σε όλους ....!!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.