Σπυρο σε ευχαριστω πολυ φιλε μου... Εχεις δικιο σε αυτο που λες! Αλλα η υπερβολη μου και ενθουσιασμος μου ξεχειλιζουν στο μεγαλειο τους...
Η μακροχρονια ενασχοληση σας (αφορα τους περισσοτερους που γραφεται εδω μεσα συχνα) με τα ρολογια εχει ως αποτελεσμα να εχει ο καθενας καποια συγκεκριμενα - ποιοτικα - αξιολογα ρολογια ανεξαρτητου κοστους το καθενα... Αλλα φτηνα, αλλα ακριβα δεν εχει σημασια, ομως πραγματικα διακρινω ωριμες, κατασταλαγμενες και προπαντων ομορφες επιλογες (προφανως βαση γνωσεων κι εμπειριας). Βεβαια αυτο ειναι λιγο υποκειμενικο, η ομορφια...
Εν παση περιπτωση ομως επειδη ειμαι ενας διαχυτικος και νεανικος χαρακτηρας πολλες φορες κι επιπολαιος, "πριζωνομαι" ευκολα... Σε ολους τους τομεις... Οποτε οπως καταλαβαινεις αν δεν παρω ενα δευτερο "καλο"ρολογακι δε θα ηρεμησω! Σιγουρα δε θα δωσω 4-5-6 χιλιαρικα ακομα!
Ενταξει καταλαβα οτι δεν πρεπει να το παρω αυριο κιολα. Ομως ειμαι σιγουρος πως θα το παρω συντομα! Αλλιως δεν θα ηρεμησω. Ασε που μετα το aquaracer εχω καταργησει ολα τα υπολοιπα ρολογια που εχω σπιτι!
ΥΓ. περιττα τα λογια για το panerai..