0 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 16:52:38 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 16:43:32 μμαμα πατε να δείτε Oris θα έρθω και εγώ .... θέλω να δω ένα που με ενδιαφέρει ..... Οris?ναι με βασανίζει ένα Oris τον τελευταίο καρό ......
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 16:43:32 μμαμα πατε να δείτε Oris θα έρθω και εγώ .... θέλω να δω ένα που με ενδιαφέρει ..... Οris?
αμα πατε να δείτε Oris θα έρθω και εγώ .... θέλω να δω ένα που με ενδιαφέρει .....
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 16:55:29 μμΠαράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 16:52:38 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 16:43:32 μμαμα πατε να δείτε Oris θα έρθω και εγώ .... θέλω να δω ένα που με ενδιαφέρει ..... Οris?ναι με βασανίζει ένα Oris τον τελευταίο καρό ...... Παρασκευη απογευμα(18:30-19:00),στον Αλεξανδρο? Εχει και ενα καφε διπλα,για να πιουμε και το καφεδακι μας. Και για οποιον αλλο θελει βεβαια.
ποιο?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βασικά, πότιζα λουλούδια.Και εκεί που πότιζα, λέω, δεν κάνεις καμιά δοκιμή να δούμε τι θα φορέσεις την άλλη Κυριακή; (που πρέπει να πάω κάπου..)Εξ'ου και το αίσχος-αφυδατωμένο χέρι.(από κάτω βερμούδα λέμε.. )
μετα το μεσημέρι .... αλλαγή βάρδιας .....
Φωτο , ολόσωμη!
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 16:56:25 μμποιο?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.