makfil και 56 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Α πα πα, ούτε να το σκέφτεσαι ότι θα έρθεις με αυτό.." (νομίζει...)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 13:10:13 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalkμπραβο για τη φωτο και τη χρηση!
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 11:38:23 πμΠαράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 10:50:06 πμΚαλημερες Πολύ καλό!!!!Πολύ ταιριαστός ιμάντας!+1000!
Παράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 10:50:06 πμΚαλημερες Πολύ καλό!!!!Πολύ ταιριαστός ιμάντας!
Καλημερες
Παράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 11:48:13 πμΕυχαριστω Νικολα, it's a james bond sunday!! Εχους αρκετους ιμαντες και καποια στιγμη ειδα σχετικη φωτο στο google με τον ιδιο συνδυασμο και το υιοθετησα και στο δικο μου!Ελάτε ρε παιδιά να τα λέτε αυτά James Bond Sunday και το κρατάτε κρυφό;
Ευχαριστω Νικολα, it's a james bond sunday!! Εχους αρκετους ιμαντες και καποια στιγμη ειδα σχετικη φωτο στο google με τον ιδιο συνδυασμο και το υιοθετησα και στο δικο μου!
πολυ καλη φωτο
Καλή Κυριακή σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρολοι χωρίς κύκλωπα , είναι ψάρι χωρις μαζούτ -συγνώμη, χωρίς ποδήλατο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 11:15:05 πμΚαλή Κυριακή σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΜε τέτοια χρώματα, πως να μην σου φτιάχνεται η κυριακάτικη διάθεση; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή Κυριακή σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 13:10:13 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑπο που το ΝΑΤΟ,μοντελο?
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 14:54:22 μμΡολοι χωρίς κύκλωπα , είναι ψάρι χωρις μαζούτ -συγνώμη, χωρίς ποδήλατο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολυ ωραιο Νικολα,και με αυτο το νατο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.