Καλημερα μαγκες! Τολμηρο το μεγεθος (45mm) θα ελεγα... Ευτυχως βαση σωματοτυπου καθεται αρμονικα!
Και μια με open caseback
www.oris.ch/data/8351_pm_gr.pdf
Καλο manual. Αναλυτικό, με χρήσιμες πληροφορίες, δείχνει σεβασμό στον παλάτη.
Μπράβο στην ORIS.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πόσο είπαμε κοστίζει ένας τέτοιος χρονογράφος ?
Βαση του επισημου site της Oris βγαινει στα 2350€! Προφανως αυτη θα ειναι η αρχικη! Οταν ειχα ρωτησει στο τεμπους (το ειχανε παλια) ποσο το πουλουσαν, μου ειπε στα 1800€... Προφανως αυτη θα ηταν η τιμη με το 20%
Να και καποιες πληροφοριες για το ρολοι...
https://www.oris.ch/en/watch/oris-williamsf1-team-chronograph-2004/01-673-7563-4184-07-8-27-01
Ποιο σου αρεσέι περισσοτερο στο χερι Και στην καθημερινότητα?
Tag vs oris ?
Η αισθηση στο χερι δε διαφερει και πολυ... Και τα δυο ειναι βαρια ρολογια! Δυσκολα συνηθιζονται, πιο πολυ συμβιβαζεσαι!
Σιγουρα το tag ειναι toolwatch! Δενει πιο καλα στην καθημερινοτητα του καθενος, παντα βαση εμφανισης! Και ειναι πραγματικα τανκ...
Το oris ισως θα του εδινα εναν πιο επισημο χαρακτηρα (πιο κυριλλε) οπως και πιο "επιβλητικο" να το πω? Μαλλον λογω του μεγεθους...
Πραγματικα μου αρεσουν εξισου και τα δυο πανω στο χερι μου αλλα δινω +1 στο tag λογω μεγεθους - κασας , δενει πιο αρμονικα επανω μου (ειναι και της μοδας τα divers).
Τελος για να κλεισω, οσοι ασχετοι απο ρολογια φιλοι μου, εβλεπαν το oris και το tag απο φωτο... Ιδιαιτερο κλικ τους εκανε το oris!
Μειονεκτημα του oris ειναι οτι δεν εχει υδατοστεγανοτητα (5bar), οπως και λιγο το γυαλιστερο στη μεση του μπρασελε... Το dial του ομως δε χορταινεις να το κοιτας...
Για το tag δεν εχω να αναφερω καποιο μειονεκτημα (ισως μονο το μπρασελε του ειναι λιγο αβολο), παρα μονο πλεονεκτηματα!
Αρα
tag is the winner στα σημεια!