0 μέλη και 89 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 01, 2017, 12:22:47 μμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίοι!Το swatch τα σπάει!
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήρα iPhone και ησύχασα Βαγγ
Καλημέρα μ ένα καρφακι σήμερα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερες!
Ναι αφού πέταξα αρκετά σε android
Παράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 01, 2017, 11:22:05 πμΚαλημερες!Χάρη βλέπω diver με δέρμα; ωραίος!Και η ζώνη ασορτί !
Τι δεν ειχαν τα κινητα,με Android?
Παράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 01, 2017, 12:24:56 μμΚαλημέρα μ ένα καρφακι σήμερα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ομορφο ρολοι Αντωνη,και φαινεται οτι το εχεις ευχαριστηθει πολυ! Διασταση?
Παράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 01, 2017, 15:42:19 μμΝαι αφού πέταξα αρκετά σε android Το 8αρακι?
Παράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 01, 2017, 15:08:35 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 01, 2017, 11:22:05 πμΚαλημερες!Χάρη βλέπω diver με δέρμα; ωραίος!Και η ζώνη ασορτί !Αντωνη ευχαριστω! Εκανα προσφατα καποιες αγορες σε nato και δερματινα απο το cheapestnatostraps, οπως το εικονοζομενο το οποιο ειναι πολυ καλο για την τιμη του...!! Βεβαια μου το εστειλαν δωρεαν ως αποζημιωση γιατι αγορασα ενα ακριβοτερο δερματινο μιας νεας τους σειρας της οποιας το δερματινο πλαινο σχιζεται σαν φετα και καταστρεφεται...Αφου τους ειπα με ωραιο τροπο ποσο χαλια ηταν ποιοτικως μου εστειλαν ακριβως το ιδιο και το παραπανω...Ακομα και το δευτερο που κου εστειλαν ηταν το ιδιο απαραδεκτο και δεν ξαναμπηκα στην διαδικασια νεων μηνυματων...Θα κανω και ενα σχετικο ποστ, πιο αναλυτικο, που θα λεω τις διαπιστωσεις μου..
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 01, 2017, 15:49:41 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 01, 2017, 15:42:19 μμΝαι αφού πέταξα αρκετά σε android Το 8αρακι?Μπααα. Το SE. Μικρό και δυνατό
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.