0 μέλη και 75 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με θέα Ατλαντικό από τα κανάρια. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Μ αρέσει που τα λέμε στο σωστό νήμα.Λοιπόν ήθελα ένα κινητό που να κάνει δουλειά να είναι δηλαδή γρήγορο να βγάζει καλές φωτό αλλά να μην ζεστενεται και κυρίως να μην κολλάει.Έψαξα όλα τα διαθέσιμαΆλλο είχε καλή κάμερα αλλά δεν ήταν updated άλλο ζεσετνοταν άλλο είχε το χ δεν είχε το ΩΚατέληξα σε απλ.Από την ώρα μηδέν λειτουργεί πετώντας είναι πανγρηγορο δε ζεσταίνεται φωτό την είδατεΑν δεν έγραφε απλ θα ήταν ρόλεξ(Το φερα κάπως....)
Ας εκμεταλλευτουμε τις τελευταίες μερουλες πριν αλλάξει η ωρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 01, 2017, 23:34:08 μμΜ αρέσει που τα λέμε στο σωστό νήμα.Λοιπόν ήθελα ένα κινητό που να κάνει δουλειά να είναι δηλαδή γρήγορο να βγάζει καλές φωτό αλλά να μην ζεστενεται και κυρίως να μην κολλάει.Έψαξα όλα τα διαθέσιμαΆλλο είχε καλή κάμερα αλλά δεν ήταν updated άλλο ζεσετνοταν άλλο είχε το χ δεν είχε το ΩΚατέληξα σε απλ.Από την ώρα μηδέν λειτουργεί πετώντας είναι πανγρηγορο δε ζεσταίνεται φωτό την είδατεΑν δεν έγραφε απλ θα ήταν ρόλεξ(Το φερα κάπως....)Ειμαι σίγουρος οτι εκανες την έρευνα σου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολους
Εμένα Χάρη με έπεισε οτι είναι
Κι εμένα.Άστο Χάρη, η κοπέλα φαινεται από μακρυα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.