antonion και 94 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το πρώτο μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: dasimo στις Οκτώβριος 03, 2017, 09:51:30 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα από τον αυτόματο αστροναύτη μου !Sent from my iPhone using TapatalkΥπεροχο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα από τον αυτόματο αστροναύτη μου !Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάτι παλιό σήμερα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιστροφή στα μπρασελέ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 03, 2017, 10:45:31 πμΚαλημέρα!Sent from my iPhone using TapatalkΌσο πιο πολύ το κοιτάω τόσο περισσότερο μου αρέσει
Καλημέρα!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 03, 2017, 11:53:20 πμΠαράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 03, 2017, 10:45:31 πμΚαλημέρα!Sent from my iPhone using TapatalkΟ ορισμός αυτου που λεμε ΡΟΛΟΓΑΡΑ!+1
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 03, 2017, 10:45:31 πμΚαλημέρα!Sent from my iPhone using TapatalkΟ ορισμός αυτου που λεμε ΡΟΛΟΓΑΡΑ!
Καλημερα! Ολα καλα τελικα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα!Hamilton UTC σημερα σε καφε perlon(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 02, 2017, 18:49:06 μμΠοτάμι αγαπημένο!Sent from my iPhone using TapatalkΚαι ρολόι αγαπημένο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ποτάμι αγαπημένο!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Οκτώβριος 03, 2017, 08:00:32 πμΚαλημερα! Ολα καλα τελικα Τελος καλο,ολα καλα! Παντως ειναι εντυπωσιακο ρολοι!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.