makfil, Ser, angelo και 82 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το σημαντικο Χαρη ειναι οτι απεφυγες το X-wind
Military Χάρη.Μ αρεσει πολύ!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Μετά από πολύ καιρό ....πολλές καλημέρες σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 10, 2017, 11:28:16 πμΜετά από πολύ καιρό ....πολλές καλημέρες σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου είσαι εσύ ? Ολα καλά ?
Μετά από πολύ καιρό ....πολλές καλημέρες σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 10, 2017, 11:28:16 πμΜετά από πολύ καιρό ....πολλές καλημέρες σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γεια σου ρε Γιωργαρε!
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 10, 2017, 11:28:16 πμΜετά από πολύ καιρό ....πολλές καλημέρες σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πού χαθηκες βρε Γιωργο; Ολα καλα ;; Ακομα το χεις βλεπω!! Ειχαμε καμια αλλαγη στη συλλογη;;
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 10, 2017, 11:35:02 πμΠαράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 10, 2017, 11:28:16 πμΜετά από πολύ καιρό ....πολλές καλημέρες σε όλους Γεια σου ρε Γιωργαρε! Καλημέρα φίλε μου Γρήγορη! Όλα καλά;Think different
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 10, 2017, 11:28:16 πμΜετά από πολύ καιρό ....πολλές καλημέρες σε όλους Γεια σου ρε Γιωργαρε!
Μετά από πολύ καιρό ....πολλές καλημέρες σε όλους
Παράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 10, 2017, 10:21:20 πμMilitary Χάρη.Μ αρεσει πολύ!...και εμένα ! Αν δεν είχε αυτόν τον "ανεμιστήρα" στα 1/20, θα το το έβλεπα σοβαρά ! Μέχρι και για ............γάμο ! Αλλά, για δώσε κωδικό να το ξαναψάξω, και να το φέρεις και σε καμιά συνάντηση. Λες ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.