Να είσαι καλά, Κοσμά μου!
Η παρουσία σου -είναι γνωστό- αποκαλύπτει πάντοτε εξαιρετικό γούστο και αγάπη για ρολόγια κάθε χρώματος, μαύρου ή λευκού.
Αν εσύ, καθώς και ο Πέτρος, η γνώμη του οποίου πάντοτε βαρύνει, μου λέτε τέτοια, θα πρέπει να προσέξω πολύ για να μην το πάρω επάνω μου...
Με την ευκαιρία,
Κάποιες απόψεις "βιολόγων" του DNA της Πανεράι που περιφέρονται στο τρελολίβαδο του ελληνόφωνου διαδικτύου, θα απαντηθούν στο κατάλληλο νήμα.
Συγκεκριμένα, θα ήθελα να αναφέρω παραδείγματα καθώς και κάποιες παρατηρήσεις που έχω κάνει μετά από τόσα χρόνια σε άλλους μεγάλους χώρους Πανερίστι.
Το μεγάλους ας τονισθεί για να μην μπερδεύονται χώροι τύπου, 6άρι τραπεζάκι καφετέριας, που και αυτό δεν γεμίζει...
Κάτι ακόμα.
Τα ρολόγια με βίνταζ λουμινόβα (όπως για παράδειγμα αυτό στο οποίο αναφέρθηκε ο Νικόλας παραπάνω) ΠΟΤΕ δεν συνδυάζονται χρωματικά καλύτερα από ό,τι τα μοντέλα που έχουν συμβατική.
Μπορεί οι εταιρείες για λόγους μάρκετινγκ να κυκλοφορούν και τέτοια - εξάλλου είναι της μόδας το βίνταζ - αλλά ειδικά στα πανεράι, που παίζει κανείς με λουριά, το χρώμα της λουμινόβας θα πρέπει να προσέχεται και τα "περίεργα" μάλλον πρέπει να αποφεύγονται.
Εκτός βέβαια αν κάποιος δεν νιώθει και πολλά από τέτοια, αφού είναι γεγονός ότι υπάρχουν και τέτοιοι...