0 μέλη και 61 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλό!
Ποια φωτο και ρολοι να πρωτοθαυμασω!!! Το Royal oak (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.), το submesible (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) το presage (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) το steinhart ocean (να χαιρεσαι την κορακλα Γιωργο!!!) το pepsi seiko 5 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 25, 2017, 19:22:07 μμΚαλησπερα...!Ολα...αψογα
Καλησπερα...!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και εκεί λοιπόν που πήγαινα, φωτογραφίζοντας αμέριμνος το πανέρι, νάσου μια πιτσιρίκα-μοντελίνα με το Καγιέν της..
...ε, ας βάλω και εγώ Με τα "ζωγραφιστά", μέχρι να έρθουν τα ......κανονικά.
Παράθεση από: spirosg75 στις Νοέμβριος 25, 2017, 19:23:36 μμΦουλ του 5 σε βλεπω!!!
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 25, 2017, 23:11:17 μμΦουλ του 5 σε βλεπω!!! Γενικότερα με τα Seiko έχω έναν έρωτα, αλλά φούλ ΔΕΝ λές πως είμαι ακόμα...αναμένονται ακόμα μερικά για να είμαστε ΣΧΕΔΟΝ "φούλ"
Φουλ του 5 σε βλεπω!!!
Τιμονι?...3αρα?
Μετα,και μια με τα κανονικα παρακαλω!
Ταπεινό oysterquartz σήμερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.