0 μέλη και 72 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Made in Britain...!Καλησπέρα σε όλους!
Χα, χα, χα! Βασικά χθες του ρύθμισα την ώρα και προσάρμοσα την ημερομηνία μια εβδομάδα νωρίτερα ώστε 1/12 να δείχνει σωστά, οπότε θα ξανασχοληθώ 1η Μαρτίου τώρα.
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 27, 2017, 09:48:57 πμΚαλημέρα από την εξωτική Μαγουλα!!!Φανταστική εικόνα, όπως πάντα!Καλημέρα.
Καλημέρα από την εξωτική Μαγουλα!!!
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 27, 2017, 09:48:57 πμΚαλημέρα από την εξωτική Μαγουλα!!!'Αρχισες τις εκδρομές; Φόρτις+φωτό, σούπερ.Όπως πάντα.
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 27, 2017, 09:48:57 πμΚαλημέρα από την εξωτική Μαγουλα!!!Φωτό για διαφήμιση της FORTIS ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και εγώ πήγα ταξίδι σήμερα. Προς τα εκεί, αλλά σταμάτησα στην Santa Barbara, .....όχι, όχι αυτήν της California
Απογευματινος καφες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)2 και τέταρτο, συννεφιά.Κατά τις 3, gone with the wind..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 27, 2017, 20:12:39 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Made in Britain...!Καλησπέρα σε όλους!Πολύ όμορφο το Precista, εξίσου ωραίο και το ταίριασμα με το nato.
Πρεπει να αλλαζουν cam,μια ο cap dim και μια ο gkblues
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην όμορφη παρέα!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.