petros249 και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 28, 2017, 09:39:44 πμΚαλημέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalkείναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ένα ρολόι που φοριέται διατηρείται σε κατάσταση κυριολεκτικά ολοκαίνουργιου (το οποίο έχω διαπιστώσει από κοντά).Άψογος Γκρεγκ! Σου πηγαίνει και τέλεια! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 27, 2017, 21:57:07 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Ρε φιλε αυτες τις φωτο με κινητο τις τραβας?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 27, 2017, 22:52:14 μμΠαράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 27, 2017, 21:57:07 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Ρε φιλε αυτες τις φωτο με κινητο τις τραβας?Ναι φίλε και μέτριας κάμεραςThink different
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 28, 2017, 09:46:30 πμΚαινουργιο Γρηγορη!!!! Η φωτο πηγη εμπνευσης θεματος σε διεθνες διαγωνισμο φωτογραφιας.. Πολυ καλος Γκρεγκ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το έχω από το 2005 Χαρη! Σε ευχαριστώ πολύ φιλε!
Καινουργιο Γρηγορη!!!! Η φωτο πηγη εμπνευσης θεματος σε διεθνες διαγωνισμο φωτογραφιας.. Πολυ καλος Γκρεγκ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 28, 2017, 10:04:51 πμΠαράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 28, 2017, 09:39:44 πμΚαλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalkείναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ένα ρολόι που φοριέται διατηρείται σε κατάσταση κυριολεκτικά ολοκαίνουργιου (το οποίο έχω διαπιστώσει από κοντά).Άψογος Γκρεγκ! Σου πηγαίνει και τέλεια! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1000000Think different
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 28, 2017, 09:39:44 πμΚαλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalkείναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ένα ρολόι που φοριέται διατηρείται σε κατάσταση κυριολεκτικά ολοκαίνουργιου (το οποίο έχω διαπιστώσει από κοντά).Άψογος Γκρεγκ! Σου πηγαίνει και τέλεια! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημερα σε ολους τους Βαζελους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.