0 μέλη και 96 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arvac στις Δεκέμβριος 04, 2017, 11:49:16 πμΠαράθεση από: gkblues στις Δεκέμβριος 04, 2017, 11:43:01 πμΚαλημέρα παιδιά(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think Different Έχεις ανέβει σε πολύ ψηλό φωτογραφικό επίπεδο, Γιώργο!+1000Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Δεκέμβριος 04, 2017, 11:43:01 πμΚαλημέρα παιδιά(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think Different Έχεις ανέβει σε πολύ ψηλό φωτογραφικό επίπεδο, Γιώργο!
Καλημέρα παιδιά(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think Different
Καλημερα!!!
Παράθεση από: gmaras στις Δεκέμβριος 04, 2017, 08:06:02 πμΚαλημερα!!!Ρολογάρα και μεγάλο εύγε για τη φωτό συνολικά! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή εβδομάδα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
thanks!! στο στυλάκι δεν σε πιάνει κανένας Svl.
Παράθεση από: Evangelos στις Δεκέμβριος 04, 2017, 02:20:07 πμthanks!! στο στυλάκι δεν σε πιάνει κανένας Svl.Να είσαι καλά, Ευάγγελε.Πραγματικά, δεν πας πίσω. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μια καλύτερη φωτογραφία μου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 04, 2017, 09:38:18 πμΚαλή εβδομάδα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΆντε γιατί μας έλειψε.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(και βασικά απορώ, γιατί τώρα που είναι ο πρώτος καιρός του καταφέρνεις και το βγάζεις από το χέρι.. ).
Καλή εβδομάδα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.