marios, makfil και 86 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: κομάντο στις Ιανουάριος 16, 2018, 12:20:12 μμΚαλημέρα και από μένα...(Υγ:Δεν το έχω βγάλει από το χέρι μου 1 μήνα και ούτε πρόκειται όπως με βλέπω)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό σημαίνει επιτυχημένη αγορά. Μπράβο !
Καλημέρα και από μένα...(Υγ:Δεν το έχω βγάλει από το χέρι μου 1 μήνα και ούτε πρόκειται όπως με βλέπω)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιανουάριος 16, 2018, 19:10:36 μμΠαράθεση από: κομάντο στις Ιανουάριος 16, 2018, 12:20:12 μμΚαλημέρα και από μένα...(Υγ:Δεν το έχω βγάλει από το χέρι μου 1 μήνα και ούτε πρόκειται όπως με βλέπω)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό σημαίνει επιτυχημένη αγορά. Μπράβο ! Δεν περίμενα να μη βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι από τα δύσκολα και να πάω να το θηλυκώσω στον καρπό μου Κε Γιώργο...Υγ:ρε παιδιά μόνο εγώ τα νιώθω αυτά;Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 16, 2018, 23:15:37 μμSent from my iPhone using TapatalkΡε συ τι εργο τέχνης ειναι αυτο!! Καλοφορετο Γρηγορη. Ποιο ειναι το ref??Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.