0 μέλη και 93 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό Σαββατοκύριακο!Sen
Στα γόνατα δεν το είπαμε κάπτεν
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: merlon στις Ιανουάριος 20, 2018, 06:52:28 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου πας πρωινιατικα μοντελο???Ωραιο ρολοι πηρες....
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 20, 2018, 09:09:37 πμΠαράθεση από: merlon στις Ιανουάριος 20, 2018, 06:52:28 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου πας πρωινιατικα μοντελο???Ωραιο ρολοι πηρες........ άσπρο δεν είχε πάρει ? ή γέρασα πολύ και τα μπερδεύω ?
Καλό Σ-Κ!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Οχι δεν γερασες !! Οι εξελιξεις ειναι ραγδαίες:) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλημερα σας ..... εγω την εριξα την βουτια μου πρωι-πρωι ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Απλά πανέμορφο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.