0 μέλη και 64 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χθεσινοβραδινή αλλά τυπικά ανήκει στη σημερινή ημέρα
Παράθεση από: pugman στις Ιανουάριος 20, 2018, 14:52:59 μμΧθεσινοβραδινή αλλά τυπικά ανήκει στη σημερινή ημέρα...αυτό έλλειπε, να μην κρατάμε και τους τύπους. Υπέροχο, αν και προσωπικά, το θεωρώ ρολόι δερμάτινου λουρακίου
Καλό Σ-Κ!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγώ με το συνομήλικό μου!
καλησπέρα σας ..... καλο ΠΣΚ .......
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 20, 2018, 16:44:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγώ με το συνομήλικό μου!του 89 μοντέλο δεν είναι;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)«Χαλαρό» Σάββατο στο γραφείο με το Pepsi και την Coca Cola!Sent from my iPhone using Tapatalk
.... Με πεθανες ..... Τσέχα και Ιάπωνας ...... Παρεα .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Για πες φιλε γιωργοΣτάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: merlon στις Ιανουάριος 20, 2018, 10:55:38 πμΟχι δεν γερασες !! Οι εξελιξεις ειναι ραγδαίες:) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατρέ ωραία τα ρολόγια σου αλλά το κινητό σου μπορεί να πάρει πολύ καλύτερες φωτό, το είχα μέχρι που μου το έκλεψαν Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 20, 2018, 12:41:51 μμκαλημερα σας ..... εγω την εριξα την βουτια μου πρωι-πρωι ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: Andreas_el στις Ιανουάριος 20, 2018, 11:51:37 πμΑπλά πανέμορφο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Οχι δεν γερασες !! Οι εξελιξεις ειναι ραγδαίες:) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλημερα σας ..... εγω την εριξα την βουτια μου πρωι-πρωι ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Απλά πανέμορφο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.