0 μέλη και 95 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tetos στις Φεβρουάριος 17, 2018, 12:33:16 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τέλειο...Το μεγάλο στοίχημα,είναι για πόσο...?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Οχι ρε.Πετρο το batman δεν μου εκατσε γιατι μου την εσπαγε ο κυκλωπας και το πιο busy του θεματος.Αντιθετα το ND ειναι το τελειο.Απλο και καθαρο.Χωρια που μου περισσεψαν λεφτα και μολις χτυπησα ενα POΣτάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι ρε.Πετρο το batman δεν μου εκατσε γιατι μου την εσπαγε ο κυκλωπας και το πιο busy του θεματος.Αντιθετα το ND ειναι το τελειο.Απλο και καθαρο.Χωρια που μου περισσεψαν λεφτα και μολις χτυπησα ενα PO
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και η παλιά κάσα θα του καθονταν ακόμα καλύτερα,καθ ότι λεπτός ο καρπός του.
Το παλιο δεν μου αρεσει καθολου.Χαλια μπρασελες και ποιοτικα 2 κλικ κατω.Εχω μικρο καρπο αλλα εχω μακρια χερια.Και ενα σπυρι δεν μου αρεσει πανω μου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.