makfil, Ser, angelo και 73 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιώργο αυτο το ρολόι ειναι αυτο που ειναι με την ιστορία που εχει και ολα τα γνωστά ......!!!!Υπαρχουν ορισμένοι ομως που δεν τους αρέσει η τους ειναι αδιάφορο να το πω καλυτερα .... Και αυτοι δεν ειναι λίγοι .....Το συγκεκριμένο ρολόι εχει 3500 ευρώ ..... Και δυςτηχως η ευτυχώς δεν τα δείχνει τα χρήματα του !!!!Δεν γυαλίζει δεν λαμπιριζει .... Δεν τραβάει τα βλέμματα στον χώρο που βρίσκεται ....!!!!Το παράδοξο ειναι οτι για να εκτιμήσεις και να αναγνωρισεις το μέγεθος του moonwatch .... Θα πρεπει να το αποκτήσεις και να ζήσεις χρονο μαζι του ..... Να το φορέσεις σε καθημερινή βάση ...!!!!Το κούρδισμα του εχει μια δυσκολία .... Αλλα μου ειναι αδιάφορο !!!!Επειδή μπορω να γραφω άπειρα για το moonwatch .....Τελειώνω λέγοντας οτι ειναι το καλύτερο πακέτο σε ρολόι σε αγορά μεχρι 5000 ευρώ ....!!!!!!Δηλαδή κορυφαία αγορά ......!!!!Και μην μου γράψει κάνεις απο κάτω οτι ....... Οκ ωραίο το moonwatch αλλα δεν εχει στεγανότητα για να Βουτας .....
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 22, 2018, 07:56:06 πμΓιώργο αυτο το ρολόι ειναι αυτο που ειναι με την ιστορία που εχει και ολα τα γνωστά ......!!!!Υπαρχουν ορισμένοι ομως που δεν τους αρέσει η τους ειναι αδιάφορο να το πω καλυτερα .... Και αυτοι δεν ειναι λίγοι .....Το συγκεκριμένο ρολόι εχει 3500 ευρώ ..... Και δυςτηχως η ευτυχώς δεν τα δείχνει τα χρήματα του !!!!Δεν γυαλίζει δεν λαμπιριζει .... Δεν τραβάει τα βλέμματα στον χώρο που βρίσκεται ....!!!!Το παράδοξο ειναι οτι για να εκτιμήσεις και να αναγνωρισεις το μέγεθος του moonwatch .... Θα πρεπει να το αποκτήσεις και να ζήσεις χρονο μαζι του ..... Να το φορέσεις σε καθημερινή βάση ...!!!!Το κούρδισμα του εχει μια δυσκολία .... Αλλα μου ειναι αδιάφορο !!!!Επειδή μπορω να γραφω άπειρα για το moonwatch .....Τελειώνω λέγοντας οτι ειναι το καλύτερο πακέτο σε ρολόι σε αγορά μεχρι 5000 ευρώ ....!!!!!!Δηλαδή κορυφαία αγορά ......!!!!Και μην μου γράψει κάνεις απο κάτω οτι ....... Οκ ωραίο το moonwatch αλλα δεν εχει στεγανότητα για να Βουτας ..... Αυτοί, που υποτίθεται δεν τους αρέσει, απλώς δεν έχουν σχέση με αισθητική ή με τα ρολόγια. Το αντικείμενο αυτό, είναι άριστη άσκηση design, αφήνοντας όξω την ιστορία. Ρούμπος 1Αν πάμε και στην ιστορία, τότε ο οιοσδήποτε που αγαπά τα ρολόγια, θα πρέπει να το αναγνωρίζει ως σύμβολο. Αν δεν, μάλλον έχει πρόβλημα. Ρούμπος 2.Ακούγομαι ίσως αυστηρός, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Να είσαι σίγουρος, ότι τραβά τα βλέμματα αυτών που ξέρουν. Και αυτοί, αρκούν. Για τους άλλους, φοράμε ρολόγια με φωτάκια, beacons, και γυμνές. Δεν φοράμε για να εντυπωσιάσουμε. Φοράμε για να απολαμβάνουμε και να ικανοποιούμεθα από το "κομμάτι". Τιμή μας και καμάρι μας. Η στεγανότητα, θα το προστάτευε από τα "εχθρικά" στοιχεία. Πλεονέκτημα θα ήταν. Αλλά δεν κρίνεται ΜΟΝΟΝ εκεί.
Τα σέβη μου φίλε....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) . (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) . (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) . (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) .
Κορυφή!!!
Καλημέρα σε όλους! Μόλις έφτασε η δεύτερη γενιά του Seaforth της καναδέζικης Halios.Αναβαθμισμένο με ΕΤΑ2824 και πλέον ημερομηνία, η δεύτερη παρτίδα έγινε sold out σε 2 λεπτά.Είναι σίγουρα "ιδιαίτερη" υπόθεση να κυνηγάς microbrands αλλά έχει και τα καλά του (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Cloudy skies(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα
... Τωρα απο ref με αυτα μην ψαχνεις........
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.