0 μέλη και 86 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε και τι εγινε που το εχω?Παει? τελος?Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω πολυ.Και μια φωτο μαζι με το ND.Παρομοιες διαστασεις και βαρος.Πιο matte αντι για total bkack dial το Ω και καλυτερο μπρασελε το ND.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά χαρά σε όλους.Μόλις το παρέλαβα και μπορώ να πω πως το ρολογάκι ειναι σούπερ παιδιά! Το καινούριο diver από orient.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkirle στις Φεβρουάριος 26, 2018, 21:59:21 μμΓειά χαρά σε όλους.Μόλις το παρέλαβα και μπορώ να πω πως το ρολογάκι ειναι σούπερ παιδιά! Το καινούριο diver από orient.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩωωωωω, θα μας καταστρεψεις εσυ... Πολυ καλο!! Καλοφορετο με υγεια! Για πες 2-3 λογακια γι αυτο, εντυπωσεις κλπ...Απο που το πηρες?
Σου στελνω σε ενα δεματακι 8000 ευρω και ενα seiko .........
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.