0 μέλη και 71 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 15, 2019, 14:45:28 μμ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπολυ αδυνατος,μια χαρα
. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλος ένας δύτης από τα '90 s. Είχα πάρει και τις συζύγου γιά να μην φωνάζει πολύ
how much money does an archaeologist make a yearΠήγαμε πόλο σήμερα. 11-5 τη sport management Verona
Αλλά από κάτω, στο βάθος, είσαι ΑΕΚ
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όχι τόσο για το ρολοϊ (που είναι πράγματικά ωραίο) όσο γιά την φανέλα.
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Μάιος 15, 2019, 23:00:25 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όχι τόσο για το ρολοϊ (που είναι πράγματικά ωραίο) όσο γιά την φανέλα.Γεια σου σύγγαυρε
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Μάιος 15, 2019, 11:15:34 πμΆλλος ένας δύτης από τα '90 s. Είχα πάρει και τις συζύγου γιά να μην φωνάζει πολύ Σε σκληρές δουλειές την είχες. Καταγδαρμένο είναι το δικό της.
Παράθεση από: tetos στις Μάιος 15, 2019, 14:48:09 μμΤο λουρι ειναι λιγο γκουμουτσα αλλα διαβασα οτι παιρνει απο το καινουργιο Depth meter (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalkok,το ρολοι αξιζει?
Το λουρι ειναι λιγο γκουμουτσα αλλα διαβασα οτι παιρνει απο το καινουργιο Depth meter (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.