0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είναι εμφανής η μονάδες μετατροπών Imperial gallon ,US gallon και LBS= ponds σε κιλά και λίτρα(επίσης ναυτικά και στατικά μίλια σε χιλιόμετρα).Μεχρι πρόσφατα ,περίπου 20 χρόνια πριν, στη μέτρηση όγκου των υγρών καυσίμων ήταν απαραίτητες οι συνεχείς μετατροπες ,πριν ευθιγραμιστουν όλοι με την χρήση των λίτρων.Σαν αποτέλεσμα βέβαια είχαμε όλα αυτά τα όμορφα καντραν από διάφορες εταιρείας ρολογιών και ιδιαίτερα από την Breitling με τους δίσκους μετατροπών.
Καλό μηνα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Spyoly στις Οκτώβριος 01, 2019, 09:40:49 πμείναι εμφανής η μονάδες μετατροπών Imperial gallon ,US gallon και LBS= ponds σε κιλά και λίτρα(επίσης ναυτικά και στατικά μίλια σε χιλιόμετρα).Μεχρι πρόσφατα ,περίπου 20 χρόνια πριν, στη μέτρηση όγκου των υγρών καυσίμων ήταν απαραίτητες οι συνεχείς μετατροπες ,πριν ευθιγραμιστουν όλοι με την χρήση των λίτρων.Σαν αποτέλεσμα βέβαια είχαμε όλα αυτά τα όμορφα καντραν από διάφορες εταιρείας ρολογιών και ιδιαίτερα από την Breitling με τους δίσκους μετατροπών.Κύριε, κύριε, έχω και εγώ τέτοιο slide rule στο δικό μου
Καλό μήνα !
Άλλη μια, με το σωστό λουράκι αυτή τη φορά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα
Ναι δερματινο zulu ειναι..Σ ευχαριστω να εισαι καλα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.