makfil, Ser, angelo και 66 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ορίστε και από μπροστά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Limited edition στα 500 κομμάτια, από τα οποία τα 250 ήταν κρατημένα για την εγχώρια Ιαπωνική αγορά. Εμπνευσμένο από το βουνό Iwate, κοντα σε ένα από τα εργαστήρια της Grand Seiko. Και επειδή μου κόψατε την καλλιτεχνική διάθεση πριν, ορίστε και μια πιο καλλιτεχνική ακόμα να μάθετε!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Διαφορετικο
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 04, 2019, 15:44:28 μμΔιαφορετικοΝαι, ειναι διαφορετικό απο ρολεξ. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν χωραει γούστο εδω, μιλαμε για την επιτομή της ωρολογοποιιας.Δεν γίνεται να μην σαρεσει. Μονο στους "επενδυτές" δεν αρέσει. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φοβερό ρολόι πραγματικά grand seiko είναι αυτή μπράβο ένα review εάν ήταν εύκολο με μπόλικο φωτογραφικό υλικό θα ήταν ότι πρέπει Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολογαρα,να το χαίρεσαι Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: flessompouro στις Οκτώβριος 04, 2019, 16:26:47 μμΦοβερό ρολόι πραγματικά grand seiko είναι αυτή μπράβο ένα review εάν ήταν εύκολο με μπόλικο φωτογραφικό υλικό θα ήταν ότι πρέπει Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 04, 2019, 14:59:21 μμΡολογαρα,να το χαίρεσαι Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ παιδιά. Εννοείται, αφού υπάρχει ενδιαφέρον θα ετοιμάσω κάτι οσονούπω.
Λίγο gmt με λίγο dress watch και διπλή προσωπικότητα για απόψε
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.