0 μέλη και 89 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια καινούργια ημέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 06, 2019, 16:53:27 μμΜια καινούργια ημέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ομορφιά Αλέξανδρε!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: harryv στις Οκτώβριος 06, 2019, 18:40:54 μμΚαλησπέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ πιο φθηνος 7750 χρονογραφος που εχω δει ποτε...Καποια στιγμη τα ειχα βρει στα ebay daily deals παρομοιαυς χρονογραφους της μπουλοβα με λιγοτερα απο 300€ και απορω ακομα πως κρατηθηκα..
υπερβολικος οπως παντα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
υπερβολικος οπως παντα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.