chriskost2306, Thodorisklm και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μετά τη βροχή (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Tudor58 στις Φεβρουάριος 04, 2020, 18:30:57 μμΚαλησπέρα σας.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τούμπανο!
Καλησπέρα σας.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εγώ μία κίνηση εσωτερικού δανεισμού έκανα από τον γιο μου.
Παράθεση από: ftir στις Φεβρουάριος 05, 2020, 10:21:46 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my EVR-L29 using Tapatalkεξαιρετικότο έχεις κάνει πολύ καλό!καλημέρα!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Το spider του καντράν, είναι Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο
Παράθεση από: Giorgos_I στις Φεβρουάριος 05, 2020, 12:28:55 μμΤο spider του καντράν, είναι Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Όσο αντέξει ακόμα μέχρι να αρχίσει να ξεκολλά το σπασμένο χρώμα Ευχαριστώ
Παράθεση από: ftir στις Φεβρουάριος 05, 2020, 10:21:46 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my EVR-L29 using TapatalkΑυτό είναι ο τελευταίος πειραματισμός? Πάρα πολύ όμορφο έχει γίνει.
Δανεικο ρολοι σημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.