Wagner669 και 30 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Promaster Tough Land. Μετά από μερικούς μήνες που το έχω δηλώνω ότι είναιαπό τις καλύτερες αγορές μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Nick στις Φεβρουάριος 06, 2020, 17:36:32 μμPromaster Tough Land. Μετά από μερικούς μήνες που το έχω δηλώνω ότι είναιαπό τις καλύτερες αγορές μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Για ανέλυσε μας λίγο και τους λόγους!Όμορφο!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Φεβρουάριος 06, 2020, 13:24:43 μμΠαράθεση από: gmaras στις Φεβρουάριος 06, 2020, 13:20:26 μμΕκτός από ωραίο ρολόι (κορυφή αισθητικής, αξιοπιστίας και φινέτσας το συγκεκριμένο κατά την άποψη μου), ωραίο στυλ (βε βαί ως - βε βαί ως), έχεις κι ωραίο χέρι ρε μπαγάσα, για διαφήμιση είσαι !!!
Παράθεση από: gmaras στις Φεβρουάριος 06, 2020, 13:20:26 μμ
Παράθεση από: micraSport στις Φεβρουάριος 06, 2020, 09:57:09 πμΚαλημέρααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΩραιος!!!!Βουτηξες στο γραφειο?
Καλημέρααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Φεβρουάριος 06, 2020, 11:12:00 πμΠαράθεση από: micraSport στις Φεβρουάριος 06, 2020, 09:57:09 πμΚαλημέρααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΩραιος!!!!Βουτηξες στο γραφειο?Thanks, βουτάω κάθε μέρα. Έχω μια συμπάθεια στα G Shock...
Ναι, το είδα εδω μέσα...
Περιμένω και ένα 9100 . Είναι στα υπόψιν το παραπάνω...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: sub50 στις Φεβρουάριος 06, 2020, 17:45:06 μμΠαράθεση από: Nick στις Φεβρουάριος 06, 2020, 17:36:32 μμPromaster Tough Land. Μετά από μερικούς μήνες που το έχω δηλώνω ότι είναιαπό τις καλύτερες αγορές μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Για ανέλυσε μας λίγο και τους λόγους!Όμορφο!!!Σκυλί μαύρο, δεν έχω καταφέρει να το γρατζουνίσω ακόμα και τόσο άνετο που καμιά φοράτο φορώ και στον ύπνο μου χωρίς να με ενοχλεί όπως άλλα. Υβρίδιο μεταξύ dress και diver.Κομψό και γερό.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.