Wagner669 και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Neeeeerddddd !!!!! Ναι και οι 3 τους φαίνεται να εχουν ωραιο στυλ
Παράθεση από: oikonikos στις Φεβρουάριος 06, 2020, 13:59:35 μμNeeeeerddddd !!!!! Ναι και οι 3 τους φαίνεται να εχουν ωραιο στυλΜόνο λίγο Στο δρόμο για δουλειά σήμερα. Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα κόσμε(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ χαλαζίας σημερα🧐👍
Παράθεση από: oikonikos στις Φεβρουάριος 07, 2020, 09:36:11 πμΚαλημέρα κόσμε(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι σα να κάθεσαι στην τουαλέτα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Χθες, άλλαξα κι εγώ το ΝΑΤΟ που είχα βάλει στο συγκεκριμένο και του έβαλα το λουράκι του... Αυτό το ρολόι είναι όπως ακριβώς θα πρέπει να είναι!
Η σχέση μου με τα radio controlled της citizen μου θυμίζει τα tamagotchi των 00s (οποίος είχε παιδί σε μικρή ηλικία τότε ,μπορεί να καταλάβει),ξυπνάς το πρωί και ψάχνεις να δεις εάν τα κατάφερε το βράδυ στην αποστολή του για εύρεση σήματος... μετά το βάζεις δίπλα στο κινητό και μέσω του app του δίνεις αυτό που μάταια έψαχνε στις 3 το πρωί,τέλος το ταΐζεις με λίγο φως κάτω από το πορτατίφ για να ανταπεξέλθει στη συννεφιά ....μιλάμε για σοβαρό bonding με ένα από τα πλέον σκληροτράχηλα και ετοιμοπόλεμα pilot’s watches 🤣🤣🤣
Παράθεση από: micraSport στις Φεβρουάριος 06, 2020, 20:02:58 μμΠεριμένω και ένα 9100 . Είναι στα υπόψιν το παραπάνω...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΚοίτα... Δεν λέω... Πολυ ωραία ολα τα g-shock, αλλα σε βολεύει να κυκλοφορείς ετσι;;;
Περιμένω και ένα 9100 . Είναι στα υπόψιν το παραπάνω...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: Spyoly στις Φεβρουάριος 07, 2020, 09:21:03 πμΗ σχέση μου με τα radio controlled της citizen μου θυμίζει τα tamagotchi των 00s (οποίος είχε παιδί σε μικρή ηλικία τότε ,μπορεί να καταλάβει),ξυπνάς το πρωί και ψάχνεις να δεις εάν τα κατάφερε το βράδυ στην αποστολή του για εύρεση σήματος... μετά το βάζεις δίπλα στο κινητό και μέσω του app του δίνεις αυτό που μάταια έψαχνε στις 3 το πρωί,τέλος το ταΐζεις με λίγο φως κάτω από το πορτατίφ για να ανταπεξέλθει στη συννεφιά ....μιλάμε για σοβαρό bonding με ένα από τα πλέον σκληροτράχηλα και ετοιμοπόλεμα pilot’s watches 🤣🤣🤣Ωραίο!Το λουράκι είναι "λάστιχο σωβρακοφανέλας" που λέει και ο φίλος Δημήτρης?Κάτι σε μπλέ θα του ταίριαζε επίσης.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.