0 μέλη και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Nick στις Φεβρουάριος 08, 2020, 12:41:45 μμΜην αγχώνεστε με τη σύνδεση και εμένα με πέταξε έξω και μπορούσα μόνο να διαβάσω τα ποσταλλά τίποτα άλλο. Θέλει να ξαναγίνει log με username και password. Άνοιξα λοιπόν το τεφτέριμε τα pass μου και ξαναμπήκα.Οτι μου έκανε και εμένα με το λαπι-τόπι. Ξανα log με username και password, που τα έδινε η μνήμη του λάπι - τόπι. Χωρις τεφτέρι.
Μην αγχώνεστε με τη σύνδεση και εμένα με πέταξε έξω και μπορούσα μόνο να διαβάσω τα ποσταλλά τίποτα άλλο. Θέλει να ξαναγίνει log με username και password. Άνοιξα λοιπόν το τεφτέριμε τα pass μου και ξαναμπήκα.
Καλημερα και καλο ΣΚ.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: vlzetko στις Φεβρουάριος 08, 2020, 15:32:23 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Νομίζω ωραίο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.