makfil, Wagner669 και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρες....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλαίσθητος Γλυσίνης !!
Καλημέρα και από εμένα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: vpafi στις Φεβρουάριος 12, 2020, 10:46:25 πμΚαλημέρα και από εμένα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒουτηξες στο γραφείο!?
Καλοκαίριασε, και άρχισαν να βγαίνουν τα divers από τα συρτάρια. Σύνθημα του AntonisCh, κλεμένο.
Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!
Παράθεση από: vpafi στις Φεβρουάριος 12, 2020, 11:05:16 πμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Φεβρουάριος 12, 2020, 11:00:49 πμΣτάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!....που χρησιμοποιεί μελάνι σουπιάς.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Φεβρουάριος 12, 2020, 11:00:49 πμΣτάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!....που χρησιμοποιεί μελάνι σουπιάς.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.