0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gmaras στις Φεβρουάριος 13, 2020, 15:09:25 μμΈπρεπε να είχε ραγίσει ήδη το πάτωμα!!!
Παράθεση από: oikonikos στις Φεβρουάριος 13, 2020, 15:18:52 μμΠαράθεση από: gmaras στις Φεβρουάριος 13, 2020, 15:09:25 μμΈπρεπε να είχε ραγίσει ήδη το πάτωμα!!!Η γάτα που είναι; Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Φεβρουάριος 13, 2020, 15:09:25 μμΤα σπαει η ταρτα Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Φεβρουάριος 13, 2020, 15:09:25 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Tudor58 στις Φεβρουάριος 13, 2020, 17:55:04 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τι γαμάτες φωτό ανεβάζουμε σε αυτό το φόρουμ....Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και οι δυο Γιώργηδες (gmaras και tusor) ανεβάζουν φοβερές φωτογραφίες. Πολύ καλό μάτι. Βοηθάμε βέβαια και οι ρολογαρες τους Αλεξ κιεσενα κααααλες είναι Ωραίος ο καρχαρίας, επιβλητικός! Καλημέρα και από εμενα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.