Harry_Green και 86 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Φεβρουάριος 18, 2020, 13:06:44 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Φεβρουάριος 18, 2020, 11:04:06 πμείναι πάντως ευχάριστο που βλέπεις και σε ελληνικό forum ρολόγια όπως το JLC του Σπύρου. Να ομολογήσω κι εγώ την αμαρτία μου. Είμαι "παλιά-άνθρωπος", τη βρίσκω δηλαδή με παλιατζούρες, αισθάνομαι πιο νέος ίσως έτσι... δεν ξέρω.Και κάνω παρέες και κουμπώνω με άλλους παλιανθρώπους και τους κλέβω λίγη παλιοζωή και μικραίνω ακόμα πιο πολύ.Ωραιες οι παλιατζουρες , θα συμφωνησω ανευ δισταγμου.Θα αναγκαστω ομως να διαφωνησω στο οτι βοηθανε στην αισθηση της νεοτητας μας.Μαλλον , να το θεσω καλυτερα και βοηθανε και δεν βοηθανε.Οποιοι ηλικιωμενοι απο εμας τις φορανε , ξαναγυρνανε στα χρονια που οι παλιατζουρες ηταν του κουτιου , αρα νομοτελειακα μικροτεροι ή ακομα και αγεννητοι.Αυτοι ομως που μας παρατηρουν ξεκαθαρα οδηγουνται στο συμπερασμα : ο μπαρμπας φοραει το ρολοι του παππου του Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι, αλλά ο παππούς είχε γούστο!
Παράθεση από: P.I.T. στις Φεβρουάριος 18, 2020, 11:04:06 πμείναι πάντως ευχάριστο που βλέπεις και σε ελληνικό forum ρολόγια όπως το JLC του Σπύρου. Να ομολογήσω κι εγώ την αμαρτία μου. Είμαι "παλιά-άνθρωπος", τη βρίσκω δηλαδή με παλιατζούρες, αισθάνομαι πιο νέος ίσως έτσι... δεν ξέρω.Και κάνω παρέες και κουμπώνω με άλλους παλιανθρώπους και τους κλέβω λίγη παλιοζωή και μικραίνω ακόμα πιο πολύ.Ωραιες οι παλιατζουρες , θα συμφωνησω ανευ δισταγμου.Θα αναγκαστω ομως να διαφωνησω στο οτι βοηθανε στην αισθηση της νεοτητας μας.Μαλλον , να το θεσω καλυτερα και βοηθανε και δεν βοηθανε.Οποιοι ηλικιωμενοι απο εμας τις φορανε , ξαναγυρνανε στα χρονια που οι παλιατζουρες ηταν του κουτιου , αρα νομοτελειακα μικροτεροι ή ακομα και αγεννητοι.Αυτοι ομως που μας παρατηρουν ξεκαθαρα οδηγουνται στο συμπερασμα : ο μπαρμπας φοραει το ρολοι του παππου του Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είναι πάντως ευχάριστο που βλέπεις και σε ελληνικό forum ρολόγια όπως το JLC του Σπύρου. Να ομολογήσω κι εγώ την αμαρτία μου. Είμαι "παλιά-άνθρωπος", τη βρίσκω δηλαδή με παλιατζούρες, αισθάνομαι πιο νέος ίσως έτσι... δεν ξέρω.Και κάνω παρέες και κουμπώνω με άλλους παλιανθρώπους και τους κλέβω λίγη παλιοζωή και μικραίνω ακόμα πιο πολύ.
Τελικά είχες δίκιο, απλά πήγε και έπεσε παραδίπλα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: Wolf- στις Φεβρουάριος 17, 2020, 18:47:58 μμΑμάν αμάν!Τι μαχίμι είναι αυτό;
Το μοντέλο είναι MTD-1053D-2AV. Ωραιότατο και με πολύ φαντασία γίνεται ακόμα πιο ωραίο.
Παράθεση από: criskalts στις Φεβρουάριος 18, 2020, 16:12:24 μμΠαράθεση από: Wolf- στις Φεβρουάριος 17, 2020, 18:47:58 μμΑμάν αμάν!Τι μαχίμι είναι αυτό;Φανταστικό ρολόι (κι έχει και πουλάδα) Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
private image upload
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.