0 μέλη και 69 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Φεβρουάριος 19, 2020, 12:04:41 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Φεβρουάριος 19, 2020, 09:12:49 πμΚαλημέρα σε όλους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο κέρδισες στην κλήρωση ? Το είχες, και επειδή είχες βεβαιωθεί για την ποιότητα, προσέφερες τα δύο στην κλήρωση ? Τα αγόρασες και τα τρία ..........χονδρική ? Τα φυτά στο κάτω μέρος της φωτό, κάππαρη είναι;
Παράθεση από: oikonikos στις Φεβρουάριος 19, 2020, 09:12:49 πμΚαλημέρα σε όλους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο κέρδισες στην κλήρωση ? Το είχες, και επειδή είχες βεβαιωθεί για την ποιότητα, προσέφερες τα δύο στην κλήρωση ? Τα αγόρασες και τα τρία ..........χονδρική ? Τα φυτά στο κάτω μέρος της φωτό, κάππαρη είναι;
Καλημέρα σε όλους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Η νέα μου συλλογή, λείπει ένα Breitling Navitimer του 2002 κι έκλεισα
Σύντομα και με λίγη τύχη θα έχω διαφορετικά ρολόγια εκεί μέσαΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: viksugar στις Φεβρουάριος 19, 2020, 17:51:38 μμΚαλησπέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑπό τα πιο ωραία solar της Seiko για εμένα!!!
Παράθεση από: oikonikos στις Φεβρουάριος 19, 2020, 17:54:06 μμΠαράθεση από: viksugar στις Φεβρουάριος 19, 2020, 17:51:38 μμΚαλησπέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑπό τα πιο ωραία solar της Seiko για εμένα!!!Απο κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο. Ψάχνω για το μπρασελέ του και θα ανέβει επίπεδο!
Παράθεση από: dinos στις Φεβρουάριος 18, 2020, 21:28:53 μμΠολύ ζόρικο φίλε, what's this? Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Παράθεση από: ftir στις Φεβρουάριος 19, 2020, 08:00:27 πμΠαράθεση από: dinos στις Φεβρουάριος 18, 2020, 21:28:53 μμΠολύ ζόρικο φίλε, what's this? Sent from my EVR-L29 using TapatalkSRP043 αλλιώς SPORKΌντως πολύ zoriko diver
Καλημέρα και από εδώ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.