0 μέλη και 73 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: blah στις Φεβρουάριος 20, 2020, 23:32:24 μμΆντε να το βάλω και όπως το βλέπω εγώ, μην μου πει κανεις ότι στραβολαιμιασε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τώρα έγινε dark side...Να το χαίρεσαι, είναι ρολογαρα!
Άντε να το βάλω και όπως το βλέπω εγώ, μην μου πει κανεις ότι στραβολαιμιασε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ορκωμοσία σήμερα !Μαλλον πρέπει να μάθω να βγάζω φωτό. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με την "συμμορία"(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αντε, καλή σταδιοδρομία
Με το καλό Γιώργο. Πάντα να τον καμαρώνεις ,πάντα να σε κάνει υπερηφανο.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Φεβρουάριος 21, 2020, 00:37:45 πμΜε το καλό Γιώργο. Πάντα να τον καμαρώνεις ,πάντα να σε κάνει υπερηφανο.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αρχισε να με ψήνει για ρολόι σαν του gmaras.
Χθεσινή φώτο αλλά αξίζει το ποσταρισμα εδώ... Απλά ζαλίστηκα!!!Φοβερό και τρομερό!!! Από άλλον πλανήτη!!!Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εννοείται πως δεν είναι δικό μου
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έτοιμος για τσίκνισμα στο ναό..forza Θρύλε!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.