Old_School και 79 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Wagner669 στις Φεβρουάριος 24, 2020, 01:07:02 πμΠαράθεση από: stefen στις Φεβρουάριος 24, 2020, 00:42:17 πμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2020, 14:18:41 μμStefen ,ποιο είναι το αντρικό ρολοι?Swiss military sea lion. Πρώτη φορά που το φόρεσα. Ήρθε στα χέρια μου κλασσικά από ανταλλαγή.Αν δεν κανω λαθος, πρεπει να ειναι αυτο το Sea Lion Το ειχα δει απο κοντα καποια στιγμη το καλοκαιρι, φαινονται οι επιρροες απο γνωστο ελβετικο οικο αλλα πολυ καλο για τα λεφτα του.Αν δεν κυνηγουσα το Excalibur, θα το χα τσιμπησει για να τρωει καθημερινο ξυλοΝαι ρε εννοείται. Γράψτο μη φοβάσαι, από rolex sub επιρροή. Κοίτα, τίμιο φαίνεται για τα λεφτά του αν και σε εμένα ήρθε από σπόντα.Μπορεί να το δεις στις αγγελίες, ετοιμάσου για ξύλο
Παράθεση από: stefen στις Φεβρουάριος 24, 2020, 00:42:17 πμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2020, 14:18:41 μμStefen ,ποιο είναι το αντρικό ρολοι?Swiss military sea lion. Πρώτη φορά που το φόρεσα. Ήρθε στα χέρια μου κλασσικά από ανταλλαγή.Αν δεν κανω λαθος, πρεπει να ειναι αυτο το Sea Lion Το ειχα δει απο κοντα καποια στιγμη το καλοκαιρι, φαινονται οι επιρροες απο γνωστο ελβετικο οικο αλλα πολυ καλο για τα λεφτα του.Αν δεν κυνηγουσα το Excalibur, θα το χα τσιμπησει για να τρωει καθημερινο ξυλο
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2020, 14:18:41 μμStefen ,ποιο είναι το αντρικό ρολοι?Swiss military sea lion. Πρώτη φορά που το φόρεσα. Ήρθε στα χέρια μου κλασσικά από ανταλλαγή.
Stefen ,ποιο είναι το αντρικό ρολοι?
Από τα Χριστούγεννα του 1978, μετράει τον χρόνο με συνέπεια. Σήμερα, πήγε και βόλτα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή Εβδομάδα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: ftir στις Φεβρουάριος 24, 2020, 15:46:36 μμΚαλή Εβδομάδα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εξαιρετικός ο Γερμανός!
Παράθεση από: stefen στις Φεβρουάριος 24, 2020, 17:46:07 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Φεβρουάριος 24, 2020, 01:07:02 πμΠαράθεση από: stefen στις Φεβρουάριος 24, 2020, 00:42:17 πμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2020, 14:18:41 μμStefen ,ποιο είναι το αντρικό ρολοι?Swiss military sea lion. Πρώτη φορά που το φόρεσα. Ήρθε στα χέρια μου κλασσικά από ανταλλαγή.Αν δεν κανω λαθος, πρεπει να ειναι αυτο το Sea Lion Το ειχα δει απο κοντα καποια στιγμη το καλοκαιρι, φαινονται οι επιρροες απο γνωστο ελβετικο οικο αλλα πολυ καλο για τα λεφτα του.Αν δεν κυνηγουσα το Excalibur, θα το χα τσιμπησει για να τρωει καθημερινο ξυλοΝαι ρε εννοείται. Γράψτο μη φοβάσαι, από rolex sub επιρροή. Κοίτα, τίμιο φαίνεται για τα λεφτά του αν και σε εμένα ήρθε από σπόντα.Μπορεί να το δεις στις αγγελίες, ετοιμάσου για ξύλο ναι, αλλα ετσι οπως ο εγραψα, εχει περισσοτερη πλακα προς το παρον απεχω απο τις αγγελιες, γιατι πρεπει να κανω οικονομια για ενα GMT της Citizen....
Παράθεση από: Wagner669 στις Φεβρουάριος 24, 2020, 19:42:46 μμναι, αλλα ετσι οπως ο εγραψα, εχει περισσοτερη πλακα προς το παρον απεχω απο τις αγγελιες, γιατι πρεπει να κανω οικονομια για ενα GMT της Citizen.... Καλό αλλά ο κύκλωπας θάνατος
ναι, αλλα ετσι οπως ο εγραψα, εχει περισσοτερη πλακα προς το παρον απεχω απο τις αγγελιες, γιατι πρεπει να κανω οικονομια για ενα GMT της Citizen....
Καλημέρα
Απλά το λάτρεψα! Δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
-Εύχομαι στην παρέα μια όμορφη Speedy Tuesday! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα και από εμένα!!!Εδώ σταθερά... Αν και σήμερα έχω την αίσθηση ότι πρέπει να επισκεφτώ τη θυρίδα μου... Ούτως ή άλλως 5 μέρες μείναν για να κλείσω το μηνιαίο όριο που έχω θέσει για το rotation μου!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.