Καλημέρα!
Φοβερό σετάρισμα Γιώργο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αποστόλη σε ευχαριστώ φίλε μου
gmaras, εβδομαδιαίο είναι το rotation? Πας με συγκεκριμένη σειρά ή με τα κέφια σου?
Αχ πρόβλημα κι αυτό να μην ξέρεις ποιο να πρωτοφορέσεις.
Πολύ ωραίο το sub!!!
Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ!
Το έχω ορίσει σε μηνιαίο έπειτα από πολλούς προβληματισμούς... Καλά για 5-6 ημέρες μπροστά η πίσω δε χάθηκε κι ο κόσμος
Αρχικά το πήγαινα με τα κέφια, έτσι όμως έμενε παντα κάποιο παραπονεμένο και αφόρετο!
Η προοπτική αυτού του rotation έχει στόχο να δω πως είναι η συμβίωση στην καθημερινότητα με ένα μόνο ρολόι ώστε αν ποτέ αποφασίσω να κάνω κάποια φλιπερια/πωληση/αγορά ή ακόμα και να μείνω μόνο με ένα (που λέει ο λόγος δηλαδή), να κάνω τη σωστή επιλογή!
Επίσης μακάρι να είχα τη δυνατότητα να τα έχω όλα μαζί στο σπίτι και να τα φοράω αναλογα με τις στυλιστικες μου επιλογες αλλά δεν είναι και τόσο εφικτό για ευνόητους λόγους...
Τέλος για να κλείσω το μονόλογο, χρειάζομαι ένα πιο beaterατο ρολόι για να συνοδεύει στο μηνιαίο rotation τα βαριά χαρτιά για να μην είμαστε και μονότονοι...
Θα μπορούσα να αναφερθώ συγκεκριμένα στο καθένα ξεχωριστά για τις εντυπώσεις που έχω αποκομίσει αλλά θα κουράσω πολύ για αυτό και θα είμαι περηλιπτικος: προς το παρών είναι στα μέλια με όλα... Και όπως είπες πολύ σωστά, μεγάλο μπέρδεμα για το ποιο να βάλω! Ευχάριστες σπαζοκεφαλιες!
Καλημέρα!
Man in black
Να χαίρεσαι τις ρολογαρες σου!!!
gmaras, εβδομαδιαίο είναι το rotation? Πας με συγκεκριμένη σειρά ή με τα κέφια σου?
Αχ πρόβλημα κι αυτό να μην ξέρεις ποιο να πρωτοφορέσεις.
Πολύ ωραίο το sub!!!
Να κλαιν οι χηρες , να κλαιν και οι παντρεμενες;
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk