fruitbat, Heuer_1153, Wolf- και 101 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: foten21 στις Φεβρουάριος 28, 2020, 10:06:59 πμΜεχρι να ζεστανει ο καιρος και αρχισουν οι βουτιεςΜετα θα ξαναμπει το rubber(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραια παρουσία στον καρπό! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεχρι να ζεστανει ο καιρος και αρχισουν οι βουτιεςΜετα θα ξαναμπει το rubber(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Βασίλη, θα πάρεις κανέναν πιλότο; Έχω δει κάτι κινέζους αξιοζήλευτους.
Παράθεση από: nikonian στις Φεβρουάριος 28, 2020, 14:14:57 μμΒασίλη, θα πάρεις κανέναν πιλότο; Έχω δει κάτι κινέζους αξιοζήλευτους.Δεν πουλάω λέμε!!!
Παράθεση από: ftir στις Φεβρουάριος 28, 2020, 10:38:56 πμκαλημέρα με τροποποιημένο τζαπόνι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τι άλλαξες δλδ? Είναι πολύ ωραίο πάντως ότι και να έκανες.
καλημέρα με τροποποιημένο τζαπόνι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα!
Χτυπημένος από τον Κορωνοιο σήμερα !!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
best seafood in wilmington nc
Παράθεση από: sub50 στις Φεβρουάριος 28, 2020, 11:18:45 πμΠαράθεση από: ftir στις Φεβρουάριος 28, 2020, 10:38:56 πμκαλημέρα με τροποποιημένο τζαπόνιΤι άλλαξες δλδ? Είναι πολύ ωραίο πάντως ότι και να έκανες.Ευχαριστώ. Το μόνα γνήσια πάνω του είναι η πρόσοψη και το μηχανάκι. Όλα τα υπόλοιπα είναι after market. Δηλαδή ground up mod, εφόσον δεν υπάρχει ρολόι δότης.(το κινεζόπουλο πιλότος φυσάει. Για να το κοιτάξω..)
Παράθεση από: ftir στις Φεβρουάριος 28, 2020, 10:38:56 πμκαλημέρα με τροποποιημένο τζαπόνιΤι άλλαξες δλδ? Είναι πολύ ωραίο πάντως ότι και να έκανες.
καλημέρα με τροποποιημένο τζαπόνι
upload image and url
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.