0 μέλη και 55 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jiorg στις Φεβρουάριος 28, 2020, 11:11:55 πμbest seafood in wilmington ncΠανέμορφο Γιώργο. Που τα ξετρυπώνεις ρε συ!!
best seafood in wilmington nc
Καλημέρα! Happy leap year! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα !!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ όμορφο ρε φίλε.Πάνω που είπα ότι δε θα ανοιχτώ άλλο γιατί έχω ήδη δρομολογήσει κάτι μέσα στον Μάρτιο, με βλέπω να χτυπάω το δίδυμο αδερφάκι του που είναι όλο μαύρο.Η negative πολύ ευανάγνωστη δείχνει. Βασικό αυτό.Μεγειες και πάλι......Στάλθηκε από το Redmi Note 7
Παράθεση από: gerogian στις Φεβρουάριος 29, 2020, 08:41:37 πμΚαλημερα !!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραία φωτο,και το ρολόι,χωρίς να είμαι γνωστης τον μοντέλων της εταιρείας ,από τα ποιο δωρικά και επιβλητικά μοντέλα.👍👍👍Μήπως πρέπει να ανοίξουμε νέο νήμα με τίτλο ρολόι-κομπολόι (Θα θυμίζει και το αντίστοιχο τραγουδι😁)
Καλησπέρα και απο εμένα... Ήρθε επιτέλους...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.