0 μέλη και 70 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Μάρτιος 01, 2020, 14:59:40 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτά είναι. ..Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 01, 2020, 15:00:11 μμΠαράθεση από: The_Time_Styler στις Μάρτιος 01, 2020, 14:59:40 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτά είναι. ..Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλέξανδρε ερώτηση οταν μπορέσεις!Η διαφοροποίηση στο logo το δικό σου με τι έχει να κάνει?(αλογάκι)Κάποια άλλη έκδοση?
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 01, 2020, 15:07:31 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 01, 2020, 15:00:11 μμΠαράθεση από: The_Time_Styler στις Μάρτιος 01, 2020, 14:59:40 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτά είναι. ..Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλέξανδρε ερώτηση οταν μπορέσεις!Η διαφοροποίηση στο logo το δικό σου με τι έχει να κάνει?(αλογάκι)Κάποια άλλη έκδοση?Το δικό μου έχει αλλάξει logo γιατί είναι το επετειακό για τα 50 χρόνια του speedmaster από τη πρώτη του κυκλοφορία 1957-2007.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι έπαθε το φόρουμ εχθές, μια αναδρομική φώτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 5X using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 7
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.