maestro, Adeto και 82 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα, καλό μήνα και καλή άνοιξη (φθινόπωρο εδώ)!
Παράθεση από: blah στις Μάρτιος 01, 2020, 23:12:55 μμΚαλημέρα, καλό μήνα και καλή άνοιξη (φθινόπωρο εδώ)! Ειστε ανάποδοι εκεί ! Εμ τι ? Από Εγγλέζους δεν αποικήθηκε ? Ανόποδοι σε όλα. Φοράνε φούστες. Οδηγάνε αριστερά. Οι πρίζες έχουν τετράγωνες τρύπες. Οι άντρες .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πίνουν την μπύρα ζεστή. Δεν μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο στο ποδόσφαιρο.Παντελώς ανώμαλοι
Καλημέρα, καλό μήνα και καλή άνοιξη (φθινόπωρο εδώ)! Φοβερές ρολογαρες και σήμερα, ένα κι ένα!! Εγώ συνεχίζω με το G. Έχω εντυπωσιαστεί με το ποσό άνετο είναι και ποσό μου αρέσει! Το έβαλα στο μπρασελέ του μιας και το ζήτησαν κάποια παιδιά από εδώ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όσοι έχω γνωρίσει που έχουν είτε μετακομίσει από την Αγγλία εδώ, είτε έχουν βρετανική καταγωγή λένε ότι οι φυσιολογικοί, πρόσχαροι, ζωντανοί Άγγλοι έρχονται εδώ με την πρώτη ευκαιρία. Πίσω μένουν αυτοί που περιγράφεις
Ωπ!Με τόσα που αγοράζετε εδώ μέσα τώρα τελευταία αυτό δε το πρόσεξα..Καλορίζικο..Το μπρασελέ το ανεβάζει πολύ!!!
Δικαιολογίες
Παράθεση από: gmaras στις Μάρτιος 01, 2020, 19:59:51 μμΣας ευχαριστώ όλους παιδιά, να είστε καλά όλοι με υγεία... Ήρθα Αθήνα για τριήμερο... Η φώτο είναι στον Παρθενώνα και είναι live από σήμερα το πρωί!....καλά, ήρθες, και δεν βάρεσες σάλπιγγα για σύναξη ? Απολύεσαι διαγράφεσαι.
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, να είστε καλά όλοι με υγεία... Ήρθα Αθήνα για τριήμερο... Η φώτο είναι στον Παρθενώνα και είναι live από σήμερα το πρωί!
...... στο Αττικό Ζωολογικό, ............
Τι έπαθε το φόρουμ εχθές, μια αναδρομική φώτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 5X using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλη Σαρακοστή σε ολους.Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.